Walking sucks....

Door Phusebox op woensdag 5 augustus 2009 19:09 - Reacties (9)
Categorie: Vakantie, Views: 3.106

First thing first; nee dit is niet weer een spam post van mij over mijn inzending voor de HP contest...

Vandaag heb ik voor het eerst op een Segway gereden, en aangezien ik niet zo handig ben had ik even 2 minuutjes extra nodig om het opstappen goed onder de knie te krijgen. Letterlijk onder de knie, want je moet dus je volledige gewicht op 1 been laten rusten als je opstapt.

Maar toen ik eenmaal de smaak te pakken had, en de turtle mode (beperking van maximum snelheid en langzamere draaisnelheid) was uitgeschakeld was ik meteen hooked. Met 20 km/h door de drukke stad (in dit geval Berlijn) zoeven en uiterst wendbaar zijn! Geweldig!

Meteen ook geleerd hoe het voelt om een bekendheid te zijn, er zijn wel 30 foto's van me gemaakt... zal vast wel komen door de discussies omtrent mijn blog... of zou het de Segway zijn :+

Ik kan het iedereen van harte aanraden, en ware het niet dat ze zo duur zijn dan ging ik er meteen zelf een aanschaffen. Ik weet wel zeker dat ik de Segway in elke stad waar mogelijk ga uitproberen en kan jullie dit ook zeker aanraden!

Alleen jammer van de dikke Ierse mensen die niet snappen hoe een Segway werkt en dat ding wel 10x op hol lieten slaan, geen idee hoe je het voor elkaar krijgt 8)7