Walking sucks....

Door Phusebox op woensdag 5 augustus 2009 19:09 - Reacties (9)
Categorie: Vakantie, Views: 3.105

First thing first; nee dit is niet weer een spam post van mij over mijn inzending voor de HP contest...

Vandaag heb ik voor het eerst op een Segway gereden, en aangezien ik niet zo handig ben had ik even 2 minuutjes extra nodig om het opstappen goed onder de knie te krijgen. Letterlijk onder de knie, want je moet dus je volledige gewicht op 1 been laten rusten als je opstapt.

Maar toen ik eenmaal de smaak te pakken had, en de turtle mode (beperking van maximum snelheid en langzamere draaisnelheid) was uitgeschakeld was ik meteen hooked. Met 20 km/h door de drukke stad (in dit geval Berlijn) zoeven en uiterst wendbaar zijn! Geweldig!

Meteen ook geleerd hoe het voelt om een bekendheid te zijn, er zijn wel 30 foto's van me gemaakt... zal vast wel komen door de discussies omtrent mijn blog... of zou het de Segway zijn :+

Ik kan het iedereen van harte aanraden, en ware het niet dat ze zo duur zijn dan ging ik er meteen zelf een aanschaffen. Ik weet wel zeker dat ik de Segway in elke stad waar mogelijk ga uitproberen en kan jullie dit ook zeker aanraden!

Alleen jammer van de dikke Ierse mensen die niet snappen hoe een Segway werkt en dat ding wel 10x op hol lieten slaan, geen idee hoe je het voor elkaar krijgt 8)7

Volgende: Me against the script-kiddies 08-'09 Me against the script-kiddies

Reacties


Door Tweakers user Xandrios, woensdag 5 augustus 2009 19:21

Wordt iedereen niet een dik (iers? nah, maar wel dik) persoon als we met die dingen gaan rondrijden?

Door Tweakers user Wreckage1980, woensdag 5 augustus 2009 19:21

Segways lijken mij inderdaad ook wel kewl, alleen niet als je ermee op de muil gaat :*)

Mocht je het ooit overwegen om er een aan te schaffen, let dan wel op dat je niet tegelijk op je netbook aan het tikken bent.. dat gaat ckers mis :)

Door Tweakers user Soldaatje, woensdag 5 augustus 2009 19:30

Ik dacht dat die dingen illegaal waren ofzo?
Iemand meer daarover?

Door Tweakers user Phusebox, woensdag 5 augustus 2009 19:44

@Soldaatje; Illegaal? Volgens mij niet, op de Nederlandse site staan gewoon prijzen incl. RDW keuring. Dus volgens mij zijn ze wel toegestaan.

@Xandrios; Ja misschien wel, maar ik zie het ook als alternatief voor autorijden of openbaar vervoer, en door te belanceren op de Segway verbrand je dan nog altijd meer denk ik. Maar inderdaad weer minder dan fietsen of lopen. Ach zolang de prijs boven de 2000 euro blijft zal dit hier ook niet aanslaan hoor.

Mocht het wel druk worden met die dingen dan mogen ze wel eens nadenken over verlichtin, die er niet opzit tot mijn verbazing. Vooral een remlicht zou handig zijn kwam ik achter toen iemand voor mij een noodstop maakte...

Door Tweakers user painkill, woensdag 5 augustus 2009 22:07

Als je dit met 10 mensen wilt doen dan ben je 1000 dollar kwijt :O

Maar ik heb wel altijd eens deze dingen willen proberen :)

Door Tweakers user Big Womly, donderdag 6 augustus 2009 08:32

@Painkill Ach wat. Vorig weekend eens met een ballon gaan varen met z'n 8. We waren ook 1000§ kwijt. Soms kosten dingen veel, maar is het de ervaring wel eens waard.

Door Tweakers user Haijo, donderdag 6 augustus 2009 08:41

@Soldaatje: ze zijn niet illegaal, sterker nog in sommige gevallen moet je er zelfs de weg mee op(binnen de bebouwde kom als er geen fietspad is).

Door Tweakers user EnzoMatrix, donderdag 6 augustus 2009 20:25

beetje een domme opmerking want een fiets moet als er geen fietspad is ook de weg op? Beetje angst kweken? of een opmerking om opmerking te kunnen maken?
Of was jou redenatie dat iets dat 20km/u haalt wel op het voetpad mag?

Door Tweakers user Phusebox, vrijdag 7 augustus 2009 23:59

Nou wij hebben in Berlijn toch wel 50% op de stoep gereden met de Segway, maar goed daar zijn de stoepen ook erg breed.

Reageren is niet meer mogelijk