Me against the script-kiddies

Door Phusebox op woensdag 5 augustus 2009 07:52 - Reacties (19)
Categorie: Tweakers, Views: 4.658

Zoals jullie misschien hebben gelezen doe ik mee aan de HP contest hier op Tweakers. Ik ben ook zeer actief geweest in het werven van stemmen, echter zit ik nu een paar dagen in het buitenland (hooray for qwertz toetsenborden op trage, dure internet-terminals).Door het ontbreken van goede internettoegang hier kan ik helaas niet meer zo actief stemmen werven. Wat me alleen opviel was hoe snel de huidige nr.2 opkwam, uit het niets. Er kwamen zeer regelmatig stemmen bij, zou dit een script kunnen zijn? Wat programmeren aangaat ben ik echt een nep-tweaker, heb er echt 0 verstand van.

Vandaar de titel van deze blogpost, welke niet hatelijk bedoeld is. Heb juist respect voor de echte code kloppers. Alleen dit keer hoop ik gewoon eens als leek met menselijke stemmen, zonder tussenkomst van scripts of bots, te winnen...

Bij deze wil ik dan ook nog een keer mijn Url spammen waarop jullie kunnen stemmen. Volg de link en klik op "Stem op mijn foto!": http://vnu.omines.com/hpcorner/vote.php?id=290

Volgende: Walking sucks.... 08-'09 Walking sucks....
Volgende: Win een HP Netbook... 08-'09 Win een HP Netbook...

ReactiesDoor Tweakers user Wreckage1980, woensdag 5 augustus 2009 08:17

Ahw ik weet niet of het script kiddies zijn, iemand kan natuurlijk ook je slimme idee hebben overgenomen en mensen laten stemmen (bijvoorbeeld via Hyves ofzo), zo snel gaat het niet bij nr.2..

Ach ja, ik zag ook dat als ik om het uur opnieuw probeer te stemmen op je foto, dat dat gewoon lukt, zo heb je er van mij al aardig wat gekregen :+

Succes in ieder geval en ik hoop voor jou dat je hem wint!

Door Tweakers user Rowdy.nl, woensdag 5 augustus 2009 08:28

Kijk, ik dacht al Andrea Mosaic (verified in je vorige post) ;)

Tipje voor de volgende keer; de square versie gebruiken en instellen dattie geen foto's mag draaien, krijg je in imho een mooier resultaat... (dus niet net als nu gedraaide foto's)

Mocht overigens niet voten; 'you've already voted', zal wel per IP gaan ofsow?
Good luck iig; Mosaic rocks!

Door Tweakers user Motrax, woensdag 5 augustus 2009 09:32

En jouw stijgende foto lijkt anders ook verdacht veel op een script! Ik zie een complot!

Door Tweakers user xtremespeed, woensdag 5 augustus 2009 09:40

Stemmen winnen? Ik vind het persoonlijk beetje zielig, je hebt 1 keer gepost, klaar. Als je nog een keer begint en dan nog huilie doet dat andere ook op de blog ging vragen voor stemmen. Tjah....


Door Tweakers user PaulBloem, woensdag 5 augustus 2009 10:07

Nice gedaan deze foto.
Programma voor of echt helemaal uitgezocht?

Door Tweakers user WeeJeWel, woensdag 5 augustus 2009 10:16

Ahpff je bent jaloers!

Door Tweakers user himlims_, woensdag 5 augustus 2009 11:00

IMHO win je alleen met een werving campagne;
- spam hyves vol
- stuur een mailing
- gooi 't in je msn nick
- signature onder je mailtjes/got/etc.
- maak een 'ouderwetse' ftp met warez? :+
-

[Reactie gewijzigd op woensdag 5 augustus 2009 11:07]


Door Tweakers user Peter, woensdag 5 augustus 2009 11:06

Je hebt gelukkig ook maar vier keer zoveel stemmen als de nummer twee :+

Door Tweakers user DRaakje, woensdag 5 augustus 2009 12:01

Ik heb een takkehekel aan dit soort wervings acties, dus stem voor #2 erbij.

Door Tweakers user Arethusa, woensdag 5 augustus 2009 12:51

Heb 2x maal voor je gestemd :) Thuis en op mijn werk. Succes!

[Reactie gewijzigd op woensdag 5 augustus 2009 12:51]


Door Tweakers user Qwerty-273, woensdag 5 augustus 2009 12:57

Het winnen van deze laptop is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van de plek waar je denkt de HP DV-2 het meest te gaan gebruiken. Dit kan in de trein zijn, op je werk, thuis op de bank of ... waar dan ook. Wees zo origineel als je kunt zijn, want de meest creatieve inzending zal beloond moeten worden door andere Tweakers.
nofi maar jouw "foto" voldoet dus eigenlijk niet aan de gestelde opdracht, daar vraagt men juist om een foto te maken van de plek waar je het meeste gebruik zal maken van de laptop. En een rits foto's met een progje in een leuk toepasselijk logo te rangschikken lijkt me ook nou niet weer denderend creatief..........

Jammer is wel alleen bij de "wedstrijd" dat er geen compleet overzicht met alle inzendingen beschikbaar is. Want wie er gaat stemmen, zal die alle inzendingen kunnen zien om uit te kiezen?


Door Tweakers user dutchminator, woensdag 5 augustus 2009 14:45

Stem erbij voor #2 ;) Die voldoet namelijk wťl aan de opdracht.

Door Tweakers user Knutselwout, woensdag 5 augustus 2009 15:05

Voor elke reactie die op deze blog gepost wordt, zal ik stemmen op #2. Tenzij je 12 jaar of jonger bent, dan kan ik deze zielige oproep nog begrijpen en zal ik op jou stemmen.

Door Tweakers user Rhapsody, woensdag 5 augustus 2009 15:55

@Knutselwout; En daarmee laat je zien dat je zelf nog zieliger bent dan de persoon die je beschuldigd.

Door Tweakers user Phusebox, woensdag 5 augustus 2009 18:55

Jammer dat de cynische ondertoon in mijn bericht gemist wordt, en natuurlijk is dit een oproep om stemmen te krijgen en uiteindelijk te winnen.

Daar kom ik openlijk voor uit, in tegenstelling tot anderen.

Daarnaast; wat heeft het voor nut mee te doen aan een wedstrijd als je niet wil winnen? Dus ja, ik wil winnen, en ja ik gebruik daar o.a. deze blog voor.
Goed ik heb ook al in de gaten dat winnen nu waarschijnlijk moeilijk gaat worden aangezien mensen liever tegen iemand zijn dan voor iemand. Dus ik heb min of meer mijn eigen graf gegraven; maar so be it. At least I'm going down fighting!

Thanks voor de support aan iedereen die wel voor me gestemd heeft!


Reageren is niet meer mogelijk